Design interior salon nunta




In premiera prezentam cel mai recent proiect Silver Design, designul interior si exterior pentru un salon de nunti din zona Pipera.

Ambery Hall este un salon nou,special destinat organizarilor de evenimente. Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata.

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall, inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare si spatii verzi generoase.

Ambery Hall ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Colectie tapet bambus si pai orez 2011




Cea mai noua colectie de tapet de la Omexco din categoria materialor naturale lansata in Ianuarie 2011.

Colectia de tapet din materiale naturale de la Omexco ce straluceste ca briliantele,la fel ca si constelatia carui nume il poarta.
Sisal, bambus, pai de orez sau alte fibre de plante exotice sunt combinate si interpuse in tesaturi diferite, in nuante ca purpuriu, gri perla, fistic,maro, kaki, antracit,turcoaz, vernil,fucsia, sidef,auriu.

Caracteristica principala e stralucirea data de fire subtiri de lurex pentru unele si culori metalice de fundal.

Colectia combina la nesfarsit structuri si culori. Tapetul se gaseste in magazinele Silver Decor si se vinde la metrul liniar. Latimea tapetului este de 0,90cm

Tapet Catifea si Tafta Arte




In acest post o sa prezentam un amenajarea interioara a unui apartament in care arhitectii au folosit un tapet din catifea de la Arte International. Tapetul folosit pentru amenajarea livingului este in doua nuante de crem atat pentru modelul floral cat si pentru cel in dungi late. Aceste 2 modele fac parte din colectia de tapet Amazone de la Arte International,colectie ce se gaseste in magazinele Silver Decor. Tapetul este lat de 1,16 si are pretul de 100 euro/ml. Pozele sunt preluate de pe siteul Open Space Design