Amenajare exterioara profile decorative





Profilele decorative pentru exterior de la Orac Decor sunt din duropolimer - material foarte dur si se monteaza cu un adeziv special pentru exterior - Orac Hydro. Decoratiunile de la Orac Decor pentru fatada adauga frumusete si stil casei tale, având o calitate superioara la costuri mult mai reduse decât sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.

Majoritatea profilelor pentru exterior sunt si flexibile,se pot monta pe arcade. Costurile si greutatea redusa, rezistenta la intemperii si raze UV precum si imbinarile perfecte, manipularea simpla, finisajele rapide fac din aceste profile solutia ideala pentru amenajarea exterioara a fatadei.

Tot pentru exterior exista si coloanele sau pilastrii,dupa cum se vede in poze, schimba radical aspectul exterior.

Design interior restaurant modern





Venim cu 4 propuneri si poze pentru amenajarea interioara a unui restaurant modern. Din pacate aceste concepte nu au fost realizate in Romania dar cred ca orice designer se poate inspira din ele pentru un concept de restaurant modern. Decorul si ambianta joaca un rol imens in imaginea unu restaurant iar preparatele fac clientii sa revina deci designul interior are un rol foarte important. De cele mai multe ori o atmosfera calda si distincta, cu un design interior discret si elegant fac dintr-o locatie restaurantul preferat.

Profile decorative - ancadramente Orac





Ancadramentele de la Orac Decor pot fi utilizate pentru diferite aplicatii, insa, cel mai adesea, sunt folosite pentru a delimita parti diferite de decor. Se pot obtine efecte calde prin combinarea unor culori diferite modele pe aceeasi suprafata, separate printr un brau. Colectia ORAC Decor ofera treizeci de modele diferite de ancadramente, de la cele mai simple pana la unele mai elaborate, fabricate din poliuretan de inalta densitate sau duropolimer. Anuminte modele de la Orac se gasesc si in stare flexibila pentru arcade.

Parchet pentru baie




Parchetul prezentat in aceste poze este special pentru zona de baie, rezista la contactul direct cu apa. Parchetul stratificat Steirer Parkett este tratat cu uleiuri naturale si ceara in conformitate pentru a pastra stralucirea originala, pentru o suprafata cu textură naturala si o culoarea lemnului intensiva.

Mobilier pentru baie de la Branchetti




In noua colectie lansata de Branchetti sub numele de Luxury Collection producatorul italian de mobiler pentru baie combina stilul cu functionalitatea pentru a obtine ceea ce numim practic. Stilul este unul sofisticat si glamour iar ca si nuante se pot comanda in 125 de culori si se poate personaliza fiecare modul in parte. In urmatoarele poze prezentam 3 solutii de amenajare pentru o baie moderna.

Design apartament modern - living si baie




Prezentam o solutie de design interior pentru un apartament din New York. Apartamentul are in jur de 400 mp iar amenajarea a costat aproximativ 3 milioane $. In poze o sa prezentam pentru inceput livingul si una din toalete.

OurDesign - fotolii avangardiste



In ianuarie 2012, OurDesign, copilul excentric al mobilierului romanesc, lanseaza in parteneriat cu unul dintre cei mai creativi designeri romani, Cristian Popescu, noua colectie de fotolii semnata byCristian. Cele patru modele de fotolii reusesc sa surprinda perfect personalitatile dominante ale fiecaruia dintre noi.

Modelul calm, linistit, cozy - WINTER. Folosind culori linistite si calde, care te fac sa te simti in armonie cu tine, in universul pe care fiecare ni-l cream. Fotoliul este realizat din ata de lana cu modele de serpisori crosetate manual, in degrade si rama bej.

Modelul wild si mai crazy - ROCK. S-a ales o rama neagra si, in acelasi timp, mai dura ca textura si in unele locuri materialul este frecat pentru a parea mai vintage. Pentru culori s-a ales gri lucios, pentru a-i conferi personalitate, iar pentru un aer de independenta si libertinism s-au adaugat capse.

Modelul tanar, hippie si neconventional - CANDY. Pentru homo ludens din noi. Prin mixul de culori a fost redat motivul de joc si joaca. Desi este o imagine jucausa, ordinea a fost mentinuta prin pattern-ul linear si repetitiv. Accentuand joaca, rama are si ea un colorit nonconformist.

Modelul luxos si excentric - LUXURY. Pentru omul misterios caruia ii plac experientele intense. Senzatia de excentrism este evidentiata prin vopseaua in nuante reci, de gri si negru. Zona de acoperire completeaza imaginea de ansamblu si intriga prin aspectul calculat.

Covoare Pierre Cardin




Pentru ca se cauta din ce in ce mai mult covoarele din lana, prezentam in acest post cateva modele de la Pierre Cardin - gama Elysee.

Elysee reprezinta una din gamele de top ale noii colectii Pierre Cardin ne aduce stilul classic parizian evidentiat printr-un design armonic intens. Datorita noii structuri inovatoare "Cut & Loop" a tesaturii de lana, Elysee reprezinta o gama aparte in segmentul de covoare si ridica un nou standard pentru decoratiuni interioare de lux.

Pierre Cardin
schimba ideea clasica de covor. Colectia curenta revolutioneaza segmentul decoratiunilor interioare prin concepte si inovatie inspirate din studiourile de design contemporane. Abordarea diferita nu se opreste aici, calitatea materialelor remarcandu-se de la prima atingere: lână din Noua Zeelanda, fire de acril şi mătase, toate folosite pentru a realiza o imagine unica in caminul dumneavoastra

Pentru mai multe informatii si poze intrati pe siteul RugVity

Profile Decorative





Azi avem ca propunere de produse pentru amenajare interioara cateva profile decorative de la Orac Decor.

Profilele decorative (cornise) pentru tavan sunt realizate din material dur – poliuretan de inalta densitate si duropolimer inlocuind vechile profile din ipsos, dar si pe cele din polistiren, care se pot strica foarte usor.


Profilele decorative
pentru tavan (cornisele decorative), atat cele moderne cat si cele clasice, pot fi montate in living, in dormitoare, pe holuri, in bucatarie sau chiar in baie (rezistand la actiunea apei).
Aceste profile sunt folosite si la exterior pentru amenajarea exterioara a fatadei in completarea ancadramentelor pentru ferestre.

O sa revenim cu mai multe poze in care aceste profile din poliuretan si duropolimer au fost folosite atat pentru interior cat si pentru exterior.

Poze montaj tapet clasic si modern




Cel mai important detaliu pentru un montaj perfect este pregatirea suprafetelor pe care urmeaza a fi montat tapetul. Calitatea suprafetei peretelui influenteaza direct calitatea montajului. Peretele trebuie sa fie perfect drept, neted, gletuit si foarte bine slefuit (depinde foarte mult si tipul de tapet). In cazul in care pe perete este aplicata vopsea lavabila sau huma, este necesara indepartarea acestui strat sau aplicarea unei amorse speciale.Dupa uscarea amorsei se trece la aplicarea adezivului direct pe perete (nu si pe foile de tapet). Se aplica tapetul pe perete, astfel incat modelul sa se imbine perfect. La tapetul decorativ cu model exista pierderi la montaj in functie de repetabilitatea modelului (0,32 sau 0,64). Pretul pentru montaj tapet pleaca de la 3 euro/metrul patrat si poate ajunge pana la 6 euro pentru metrul patrat.

Tapet pentru copii care reprezinta desene si personaje Disney






In 2012 se foloseste din ce in ce mai mult tapet cu personaje Disney in amenajarea camerelor de copii. Tapet pentru copii care reprezinta desene si personaje Disney a aparut pentru prima oara in 2000 si acum revine cu o noua tehonologie bazata pe fototapet. Printre personajele Disney prezente in noul catalog de tapet pentru copii se numara :

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Peter Pan, Piraţii din Caraibe, etc

Pozele cu acest tapet au fost preluate de pe silverdecor.ro

Scafa lumina indirecta moderna - led




Pentru ca scafele moderne cu lumina indirecta sunt din ce in ce mai cautate prezentam in acest post 3 solutii complete de iluminat indirect de la Orac Decor. Aceste scafe se preteaza la un interior modern si au ca tehnologie lumina pe baza de LED. Modelele prezentate aici sunt C351, C352 si C358, se vand la bare de 2m si se gasesc la magazinele Silver Decor din toata tara. Pentru a intelege mai bine ce inseamna acest sistem de scafe am postat 3 poze in care au fost folosite scafele de la Orac Decor.

Design interior cafenea Barocque Lounge





Prezentam in acest post poze de la ultimul proiect de design interior pentru o cafenea din Targoviste - Barocque Lounge Cafe. Acest proiect a fost realizat de Silver Design la cererea Silver Decor, care a si furnizat pentru aceasta cafenea tapet de matase din colectia Allure de la Omexco precum si profile decorative Orac Decor.

O cafenea este locul in care te simti intotdeauna excelent, indiferent ca esti singur si savurezi dimineata o cafea care sa-ti redea energia sau vii sa te relaxezi seara alaturi de prieteni, o cafenea este locul in care vei reveni intotdeauna, pentru ca ea este primitoare si placuta. Acesta este ideea de la care a plecat arhitectul Silver Design in conceptul proiectului de design interior pentru cafeneaua Barocque Lounge.

7 motive si 7 poze pentru a alege tapet in 2012








Pentru cei care inca nu au ales pentru personalizarea peretilor un tapet de la Arte International sau Omexco venim azi cu 6 motive si 6 poze care sa va faca alegerea mai usoara.

- Tapetul poate sa mascheze imperfectiunile casei

- Tapetul poate fi dat jos cu usurinta

- Tapetul se aplica usor

- Tapetul este lavabil

- Tapetul poate fi folosit pe orice suprafata

- Modelul de tapet este mai usor de obtinut decat prin intermediul vopselei

- Tapetul personalizeaza o incapere