Amenajare cu tapet si profile Casino Fortuna Palace


Silver Decor a furnizat pentru noua sala de jocuri Fortuna Palace atat profile decorative de la Orac Decor cat si tapet de matase.

Noua sala Fortuna Palace este o cladire istorica cu o arhitectura deosebita, de un rafinament impresionant, cladire care a apartinut fostului geolog Sabba Stefanescu si care a fost construita de faimosul arhitect Otto Maugsch in anul 1894. De-a lungul timpului in aceasta cladire s-au desfasurat numeroase activitati comerciale neinsemnate dar acum se mandreste sa gazduiasca cea mai luxoasa sala de jocuri din Bucuresti.

Lumina, muzica discreta si atmosfera distincta fac vizita la Fortuna Palace sa fie momentul de glorie al zilei.

Expo Ambient 2012


Silver Decor va invita in perioada 29 Martie - 1 Aprilie 2012 la expozitia Ambient 2012. Standul este in pavilionul central si in cadrul expozitiei sunt lansate ultimele colectii de tapet de lux Arte si Omexco dar si cele mai noi profile decorative Orac Decor.

AMBIENT- TARGUL INTERNATIONAL PENTRU DECORATIUNI INTERIOARE, MOBILIER SI PISCINE 29 Martie - 1 Aprilie 2012 Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti

AMBIENT este un targ lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est care prezinta cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.

Aflat la editia a XIX-a, targul va fi organizat intr-un nou concept care respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile targuri cu tematica similara. Astfel, incepand din acest an, tematica targului va fi imbogatita cu domeniul mobilei.

Tapet in Pitesti - Arges


Pentru toti vizitatorii blogului din Pitesti care vor sa vada si sa cumpere cele mai noi modele de tapet, anuntam azi in exclusivitate pentru blog ca incepand din Martie 2012 gasiti in Pitesti un nou magazin de tapet. Noul showroom de tapet este situat in cadrul complexului de mobila Slava, chiar langa showroomul Atas Lighting. In magazinul Silver Decor din Pitesti se gasesc ultimele colectii de tapet precum si toata gama de profile decorative de la Orac Decor.

Adresa exacta a magazinului este : Calea Campulung Nr. 1d Cod 110147 Pitesti Arges

Prezentare video catalog Orac Decor 2012

In acest clip putem sa vedem cum a fost realizat cel mai nou catalog Orac Decor 2012.