Noutati amenjari interioare 2008




Targurile internationale de decoratiuni interioare si-au inchis usile acum si anul acesta putem raporta ca au fost cateva lucruri foarte interesante de admirat. ARTE a pasit cu dreptul inainte si a fost acolo cu cele mai noi aparitii; ARTE, specialistul cu o lunga reputatie in tapet si decoratiuni interioare, nu doar urmeaza tendintele modei, ci le lanseaza. Un fapt care devine evident cind privesti ultima colectie de primavara.
Ceea ce este foarte evident la o simpla privire este faptul ca sunt desprinse din realitate. Stilul, imprimeurile si aplicatiile – acestea sunt rigorile modei azi. Si, daca te uiti la ceva anume din toate modelele placute (odihnitoare), poti fi sigur ca exista cel putin o textura speciala. Ar putea parea putin prea incarcat, dar ca de obicei, noile tendinte se insusesc greu. Insa, imediat ce ai dobandit gustul, vei fi surprins de cit de atractive vei gasi noile stiluri.
Ultima colectie de culori este foarte naturala. Peste tot unde privesti vezi culori si nuante pe care le poti amesteca tu insuti pentru ca exista o mare varietate de tonuri dulci (calde). Sunt mai degraba o revenire la stilul classic. Culorile uzuale (populare) sunt diferite tonuri de alb si maro foarte inchis. Fondant. Si nu trebuie sa te uiti cu mult mai departe pentru a gasi efecte metalice. Ele au devenit la moda de ceva timp. Iar descrierea de “bling, bling” (atractia pentru lucruri stralucitoare si scumpe) nu este potrivita. Frumoasa stralucire de aur, argint, bronz, e prezenta peste tot, insa nu este tipatoare. Mai mult decit atit, nu sunt “sudate” impreuna pentru totdeauna, ci pot fi separate, cu putina determinare, in doua tendinte diferite: le-ai putea numi Liniste si Drama. Elementele linistite, calme, cele miniaturale, cele aproape fara culoare, ar fi fost “servite” (interpretate) cu ani in urma cu o “tisnire” de sosuri condimentate de Paste, acum prezentate printre mobile japoneze, statui buddhiste, tamaie si alte obiecte Zen. Astazi sunt integrate intr-un aranjament de “vinoteca”, in timp ce scopul Dramei este de a adauga mai multe elemente exuberante acestei colectii, mai multe culori tari, de asemenea, motivelor foarte mari si indraznete…

Niciun comentariu: