Tapetul este din nou la moda


Aplicarea de materiale textile pe pereti este un nou trend in redecorarea peretilor.
Este o alternativa foarte buna datorita multitudinii de modele de materiale textile pe care le gasim pe piata, dar si datorita aplicarii foarte usoare.
Este recomandata alegerea unor materiale usoare, precum:bumbac, velvet, panza.
Pentru a crea un décor nou si a aduce un look proaspat livingului tau, tapiseaza vechiile canapele si fotolii, cu materiale cu texturi si modele noi.
Pentru un efect garantat alege materiale textile precum: boucle, chenille, alcantara. Materialele textile din microfibre , precum: polyesterul, matasea, materialele cu fibre din acetate, sunt de asemenea la mare cautare.
In functie de designul locuintei tale, poti alege materiale textile uni, sau cu diferite modele.
In trend anul acesta sunt tapiseriile cu teme florale, dungile si materialele cu scris.Sunt recomandate materiale in tonuri de maro, crem, rosu, alb si negru.
Pentru a readuce stilul si rafinamentul in locuinta ta, redecoreaza cu ajutorul materialelor textile.
Poti acum sa dai o noua fata livingului si dormitorului prin alegerea unor perdele si draperii noi. Pentru perdele sunt recomandate materialele precum: velvetul, satin,organza; iar pentru draperii folositi: panza, catifea, bumbac.
Daca incaperea este prea incarcata folositi perdele si draperii cat mai simple, in culori calde, deschise. Pentru o incapere in care culoarea si contrastele lipsesc, poti folosi perdele si draperii colorate, cu diferite modele.
Daca vrei o schimbare si in dormitor poti opta pentru o lenjerie de pat noua, un quilt si multe perne decorative. Sunt recomandate lenjeriile din bumbac sau panza. Pentru o incapere eleganta si rafinata poti alege o patura din blana naturala.
Sursa www.1001case.ro

Un comentariu:

lastop spunea...

hmmm... ce chestie, tapetul e din nou la moda.