Fiicele marinarului Serial Antena 1

Silver Decor a participat la amenajarea decorului pentru cel mai nou serial Fiicele marinarului ce va rula pe Antena 1.
S au folosit produse din gama Orac Decor,decoratiuni interioare,plinte,scafe,cornise,rozete,panouri pentru usi,ancadramente usi si ferestre.
Cel mai scump serial românesc, care va fi difuzat de Antena 1, spune povestea unui navigator pedepsit pentru păcatele din tinereţe.

Bugetul estimat al serialului este de aproape 20 de milioane de euro. Producţia este asigurată de Tandem Film, dar banii provin integral de la Intact Production. Dacă acest buget rămâne în picioare, el va depăşi cu mult pe cel al celor mai costisitoare producţii de până acum - „Inimă de ţigan“, cu două milioane de dolari, şi continuarea sa, „Regina“, al cărei buget rămas confidenţial a fost descris de producători drept un „record pentru piaţa românească“. Filmările în locuri exotice încep deja poimâine, pe 1 noiembrie, în Portul marocan Tanger, şi vor continua la Barcelona şi Odesa. În paralel se filmează şi în Bucureşti, şi în alte locuri din România. Se va lucra rapid, astfel încât noua telenovelă să intre în grila de programe a Antenei chiar din ianuarie. Serialul va avea 116 episoade de 45 de minute. sursa www.evz.ro

Niciun comentariu: