Tapet Lavabil Stardust 2010





Dupa cum am anuntat acum cateva zile revenim cu ultimele informatii si prezentarea oficiala a tapetului Stardust lansat de Omexco dar si cu restul de poze
Paiete stralucitoare, praful cazut jos de la stele se regaseste in aceasta colectie de tapet
Trei produse diferite sunt combinate in aceasta colectie lansata de Omexco:

* Tapet imprimat, netesut , lat de 1 m, cu un strat foarte rezistent si lavabil. Acest tapet este ecologic si poarta eticheta FSC.
* Margele de sticla aruncate pe un non-glossy suport ecologic.
* Si, in final, produsul care a dat numele de colectare: un amestec de particule mici Mica, "Mica paiete", si hartie reciclata.

Margelele de sticla arata trei modele distincte: un design foarte strict geometric, o frunze naturale / proiectare feriga, precum si un Arabesque elegant si decorativ.

Nenumarate combinatii sunt posibile cu aceste modele, culori si structuri din acest tapet lavabil ÅŸi Mica-ECO tapet . Reflexe argintii de Mica-hartie ecologica lumineaza albastru de benzina, culoarea vinului, gri beton, violet inchis, antracit, nisip, gri A, nisip ars , margele de sticla. Unele accente puternice de ocru, var, mandarina au fost adaugate pentru a stimula gama de culori. Tapet rezistent la foc clasa B (EU) si clasa A (US) . Tapet Lavabil sau Extralavabil,rezistent la lumina Xeno test 6. Se vinde la metru liniar.

Niciun comentariu: