Materiale pentru draperii matase si bumbac




In urmatorul articol prezentam cateva modele si culori pentru draperii dar si informatii necesare pentru a alege draperiile potrivite.
O ambianta placuta si calda poate fi creata cat ai clipi, schimband infatisarea ferestrelor tale. Draperiile definesc propria casa si reflecta personalitatea proprietarului. Fara a depune un efort prea mare, poti obtine o schimbare cu un efect deosebit, doar tinand cont de cateva sfaturi practice.
In functie de preferinte poti sa alegi diverse tipuri de draperii. Ca si material draperiile sunt de matase sau bumbac, avand un stil deosebit si o textura fina.
Ca si model draperiile cu dungi si snur, vor infrumuseta incaperea. Alegand culori de maro mahon si bej vei da un stil si un rafinament deosebit livingului .
Daca esti o fire moderna, ai putea alege draperiile din catifea.
Daca esti o fire mai boema, alege draperii cu tente rosiatice in combinatie cu bejul, care iti vor incalzi atmosfera in casa.Draperiile pot fi asortate la mobila din lemn cu sticla, la cea cu aplicatii din otel, dar si la cea imbracata in tapiterie.
Materialul din care sunt facute draperiile poate avea un imprimeu discret, dar cu un fir lucios, care ii va da un aer sculptural. La fel de bine se pot asorta si draperile cu doua-trei culori sau in degrade.

Niciun comentariu: