Tapet Modern
Aceasta colectie de tapet modern Filigrane Reflections se evidentiaza la prima vedere prin culoare, dar indeaproape este un colaj de motive pline de viata, care parca ar fi luate de-a dreptul dintr-un perete sau pardoseala cu celebrele dale marocane. Ce este special ca referinta este acel motiv larg si in progresie, diversele printuri sunt straturi in partea de sus a fiecarei dale. In fundal vezi un model de tesatura iar in partea de sus figuri geometrice, patrate, motive grecesti, cercuri, frunze stilizate;
Partea de sus, in principal cercuri si forme ovale, cu flori imprimate frapant, aparent intamplator introduse intr-alte modele.
Paleta de culori a acestei colectii este extinsa – 38 de culori de referinta – incluzand culori moi, nuante de maro, alb argintiu, gri, purpuriu, dar si combinatii de culori contrastante, ocru si negru de exemplu. Daca te bazezi doar pe descrierea acestei colectii, te astepti la haos, dar nimic nu-I mai departe de adevar, totul se contopeste intr-o pura armonie si trebuie sa vezi ca sa realizezi asta.

Niciun comentariu: