Showroom Silver Decor Decebal


Compania Silver Decor, specializata in decoratiuni interioare, tapet si lustre, si-a inaugurat un nou showroom pentru clientii sai, cu sediul in Bulevardul Decebal nr. 2. Vino sa vizitezi cel mai nou showroom Silver Decor.

Noul showroom are o suprafata de 120 metri patrati si a necesitat o investitie de 40.000 euro. Aici vizitatorii vor primi consultanta specializata in design interior de la specialistii nostri, vor putea vedea colectiile consacrate ale producatorilor internationali de tapet Arte International si Omexco, decoratiunile interioare Orac Decor si lustre cristal de Boemia ale producatorului Preciosa.
Intrebat de ce a ales aceasta zona, Andrei Ichim, mangerul Silver Decor a declarat:

„Deschiderea noului showroom vine ca si o extindere a activitatii in aceasta zona, fiind destinat atat posesorilor de resedinte private de aici dar si companiilor care vor sa-si impresioneze clientii cu adevarate opere de arta direct de la liderii mondiali in domeniu.”
A precizat Andrei Ichim.

Toti cei care vor sa-si amenjeze spatiul in acord cu cele mai noi tendinte in design interior sunt asteptati sa treaca pragul showroom-ului de pe bulevardul Decebal nr.2 , aici echipa noastra de designeri va va prezenta gama de produse si portofoliul nostru de lucrari pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru amenajarea caminului sau spatiului comercial.

O data cu deschiderea noului showroom, Silver Decor vine si cu o noua prezenta online. Astfel pe noul site web www.tapetdelux.ro vizitatorii gasesc cu usurinta colectiile si portofoliul companiei noastre.

Date despre companie:

Silver Decor
este o companie specializata in amenajarea decoratiunilor interioare si exterioare, cu birouri in majoritatea oraselor mari din tara si cu un portofoliu ce cuprinde lucrari din categoria HoReCa si resedinte private.

Un comentariu:

Rada-Irina Compelanu spunea...

Poze foarte reușite, și conținut al pozelor interesant. Ce ai putea dori mai mult?