OurDesign - fotolii avangardiste



In ianuarie 2012, OurDesign, copilul excentric al mobilierului romanesc, lanseaza in parteneriat cu unul dintre cei mai creativi designeri romani, Cristian Popescu, noua colectie de fotolii semnata byCristian. Cele patru modele de fotolii reusesc sa surprinda perfect personalitatile dominante ale fiecaruia dintre noi.

Modelul calm, linistit, cozy - WINTER. Folosind culori linistite si calde, care te fac sa te simti in armonie cu tine, in universul pe care fiecare ni-l cream. Fotoliul este realizat din ata de lana cu modele de serpisori crosetate manual, in degrade si rama bej.

Modelul wild si mai crazy - ROCK. S-a ales o rama neagra si, in acelasi timp, mai dura ca textura si in unele locuri materialul este frecat pentru a parea mai vintage. Pentru culori s-a ales gri lucios, pentru a-i conferi personalitate, iar pentru un aer de independenta si libertinism s-au adaugat capse.

Modelul tanar, hippie si neconventional - CANDY. Pentru homo ludens din noi. Prin mixul de culori a fost redat motivul de joc si joaca. Desi este o imagine jucausa, ordinea a fost mentinuta prin pattern-ul linear si repetitiv. Accentuand joaca, rama are si ea un colorit nonconformist.

Modelul luxos si excentric - LUXURY. Pentru omul misterios caruia ii plac experientele intense. Senzatia de excentrism este evidentiata prin vopseaua in nuante reci, de gri si negru. Zona de acoperire completeaza imaginea de ansamblu si intriga prin aspectul calculat.

Niciun comentariu: