Decoratiuni interioare Ulf Moritz

Ulf Moritz a proiectat pentru Orac Decor o serie profile decorative pentru a da interiorului tau caracterul real si forma. Pe pereti sau plafoane, cu sau fara iluminare integrata, aceste profile formează baza pentru o experienta 3D cu totul noua. Cu aceste profile de la Orac sunteti capabili de a crea o dimensiune in plus atat la propriu si la figurat. Peretii goi sunt transformati intr-o poveste dinamică de curbe, miscare, lumina si umbra,dar cu o eleganta subtila. Cu un pic de creativitate, oricine poate face compozitii de care sa fie mandri indiferent de stilul abordat. Cloud este adevarat in dreptul numelui sau. Un design frumos ceresc pentru a da o nota de spatiu in interiorul dumneavoastra. Cu liniile sale convexe duble, aceasta cornisa face trecerea de la perete la tavan pentru a arata deosebit de elegant.
Ulf Moritz a proiectat acest profil - Golf cu gandul la mare. Fie ca este folosit ca o cornisa , plinta, sau pe tavan, acesta va oferi cu siguranta un contur remarcabil. Combinat pe perete orizontal sau vertical, efectul este ca o sculptura - o operă de artă cu miscare, lumina si umbra.
Fluxus are linii curate astfel incat se potriveste perfect cu orice stil de interior. Lumina urca sau coboara din acest profil ca si cand acesta a fost intotdeauna acolo.

Niciun comentariu: