Montaj profesional Orac Decor in RomaniaPentru un montaj autorizat Orac Decor va recomandam sa apelati la o echipa specializata si certificata de producatorul Orac Decor in Romania. Este foarte important sa se foloseasca cele 2 tipuri de adeziv pentru montaj precum si aparatele de taiat in unghi de la Orac Decor.

Mai jos atasam cateva poze pentru a intelege de ce un montaj autorizat, desi costa putin mai mult, face diferenta: colt inchis pentru o cornisa, acest colt se poate realiza doar dupa ani de experienta in domeniu. Imbinarea este perfecta pentru ca a fost folosit adezivul FX210 iar chituirea pe vavan si perete nu se observa pentru ca a fost folosit adezivul FDP500.

Recomandam sa apelati pentru instalarea profilelor decorative de la Orac la echipe specializate si sa evitati potentialii ''specialisti'' (oamenii priceputi la toate). Exact asa cum pentru un parchet stratificat / masiv apelezi la o echipa autorizata care iti poate acorda o garantie serioasa, investitia fiind mare, exact acelasi lucru se poate spune si pentru montajul profilelor decorative.
Niciun comentariu: