Decoratiuni interioare Hotel Victoria Pitesti





Pentru amenajarea Hotelului Victoria din Pitesti s au folosit ornamentele din gama Orac Decor,plinte,cornise,scafe,coloane,ancadramente interioare si exterioare.

Hotelul Victoria este situat in centrul orasului Pitesti, in zona culturala si comerciala, punctul de maxima importanta si atractie al orasului.
Hotelul Victoria va pune la dispozitie 24 spatii de cazare: 20 de camere double, 2 camere simple si 2 apartamente.
Camera simpla:
In aceste camere, nu foarte spatioase, dar deosebit de elegante si confortabile, veti putea petrece clipe placute si nu veti avea nici un moment senzatia ca sunteti singur.
Camera include un pat dublu, TV color si cablu, aer conditionat si multe alte facilitati pentru a va face sederea cat mai placuta.
Camera doubla:
Atmosfera calda dar in acelasi timp eleganta a acestor camere este potrivita atat pentru o vacanta de familie cat si pentru petrecerea unor clipe romantice. Veti fi placut surprinsi de preocuparea hotelului pentru confortul si relaxarea dumneavoastra.
Apartament:
Spatios, luxos, deosebit, elegant ...
Veti descoperi in apartamentul Victoria numeroase utilitati si caracteristici pentru a face sederea cat mai confortabila agreabila cu putinta.
Avand o suprafata de 30 metri patrati, apartamentul va ofera pat "king size", baie spatioasa, spatiu si birou de lucru intr-o combinatie incantatoare de mobilier si culoare.

Niciun comentariu: