Lansare colectii noi de tapet comunciat Silver Decor

Bucuresti- 25 August 2009 - Noutatea in domeniul tapetului consta in faptul ca 80 % din colectii se monteaza orizontal si nu vertical, eliminand astfel imperfectiunile create prin montarea veche pe verticala, si au latimi de 90 cm sau 140 cm.

Despre noile colectii ne poate vorbi cel mai bine Directorul General Silver Décor , Andrei Ichim:

“Tapetul prezentat de Silver Decor poate fi din matase, din pai de orez, bambus, vinil, hartie ecologica, catifea, textil combinat, depunere de metal in straturi pe suport ecologic.”

Colectia “Akoya” este o „perla” intre tipurile de tapet natural. Ea include trei variatii de fibre de sisal o planta textila cultivata in regiuni tropicale.

Colectia este deosebita, lustrul de perla este redat atat in produsul cat si in tehnicile de imprimare. Culorile variaza de la umbre naturale (perla, in, pai, tabac, crem), pana la culori in tendinte (fucsia, purpuriu, violet, verde acid), alternand cu reflectii de auriu, bronz, cupru, argint.

Perlele Akoya sunt perle de cultura produse de obicei in Japonia si China si sunt recunoscute si apreciate pentru stralucirea lor.

Colectia de tapet “Jazz” a fost lansata sub sloganul “Sa lasam muzica sa inceapa”! Calitatile tapetului de de arabescuri turbulente, valuri rostogolite, dungi sarind de la o culoare la alta, flori de lotus intretesute, fac din aceasta colectie un tapet care danseaza pe ritm de jazz.

Design-ul la scara mare e completat de efectul de piele la pipait.


Lantul de cafenele Turabo a ales pentru a renova locatia Turabo Episcopiei
colectia de tapet Jazz - tapet in dungi verticale.

Silver Decor asigura montajul tapetului cu echipe specializate in Belgia precum si consultant pentru alegerea tipului de tapet potrivit.

Arte International si Omexco sunt lideri mondiali in tapet de lux creeaza colectii rare, au fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 40 de tari.


Colectiile complete se pot gasi pe site-ul companiei.
http://www.tapetdelux.ro

Silver Decor
0212243390 / 0730702020
Ion Mihalache Nr 123
Bucuresti
http://www.tapetdelux.ro

Comunicat lansat de Silver Decor prin intermediul Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu: