Amenajare Restaurant Indian





In aceste poze este prezentat Restaurantul Indian Kumar’s Agra Palace. In amenajarea acestui restaurant indian s-au folosit profile Orac Decor. Restaurantul indian Agra Palace a fost inaugurat acum cateva luni in Bucuresti de binecunoscutul bucatar-sef indian Arun Kumar. Ceea ce isi propune restaurantul este sa aduca oaspetilor sai un pic din gustul misterios al Indiei si un strop din savoarea acestei culturi milenare. Ceea ce va reusi cu siguranta sa faca inca din prima clipa va fi sa va castige de clienti fideli. Pentru ca odata trecuti pragul Agra Palace, veti simti ca sunteti bine veniti, ca va aflati intre prieteni si ca va veti simti bine. Iar experienta culinara sofisticata marca Arun Kumar este doar punctul culminant al experientei.
Restaurantul Agra Palace este construit intr-o fosta vila din zona Pipera, reamenajata asa incat sa preintampine toate potentialele dorinte ale clientilor. Ceea ce va va uimi inca de la intrare va fi probabil spatiul deosebit de amplu. Cel putin, pot spune sigur ca Agra Palace este cel mai incapator restaurant indian din Bucuresti la ora actuala. In interior exista spatiu pentru 100 de persoane, iar terasa care va fi curand inaugurata va avea si ea aceeasi capacitate de 100 de oameni. In plus, restaurantul beneficiaza si de un salon special de 150 de locuri pentru evenimente.
Intregul design interior este realizat in culori calde, in nuante de portocaliu, visiniu, rosu. Nuante care vor reusi numaidecat sa va introduca in atmosfera si sa va faca sa va simtiti ca acasa. Peretii sunt acoperiti cu picturi manuale si colaje realizate de un tanar designer roman. La parter va asteapta salonul pentru nefumatori de aproximativ 40 locuri, iar la etajul 1 exista pe langa salonul pentru fumatori si un salon intim pentru petreceri sau discutii de pana la 10-12 persoane. Restaurantul Agra Palace s-a gandit sa intampine cum se cuvine si oaspetii care vin insotiti de copii si, prin urmare, in restaurant se va inaugura cat de curand un spatiu de joaca pentru acestia.

2 comentarii:

Restaurant Indian Agra Palace spunea...

[...]In amenajarea acestui restaurant indian s-au folosit profile Orac Decor. Restaurantul indian Agra Palace a fost inaugurat acum cateva luni in Bucuresti de binecunoscutul bucatar-sef indian Arun Kumar.[...]

Restaurant Indian Agra Palace spunea...

Va multumim pentru aceste review.

Va asteptem la restaurantul nostru pentru a beneficia de o cina pentru 2 persoane oferita gratuit de Dl. Arun Kumar

Agra Palce