8 Martie da startul reducerilor la tapet si perdele pentru doamne


Ziua femeii vine la Silver Decor prin acordarea unei reduceri de 10% la cele mai noi colectii de tapet, Manhattan si Allure precum si la draperiile Fas Swarovski in combinatie cu perdelele Fas Zeus. Promotia este valabila pentru toate doamnele care viziteaza showroom-ul nostru in perioada 8-13 Martie.

Doamnele pot aduce in casele lor o noua atmosfera o data cu venirea primaverii iar colectiile de tapet Allure si Manhattan prin culorile si delicatetea lor sunt ideale pentru a realiza acest lucru.

Tapetul Manhattan se remarca prin eleganta culorilor si stilul neconventional prin care se monteaza pe pereti. Culorile sunt de-a dreptul surprinzatoare, ele alterneaza intre alb perla si gri, la auriu, argintiu si aramiu stralucitor, de la cupru patinat si turcoaz la rosu cald, miere si ghimbir, de la clasicul bej si gri pana la modernul mov si brun cartita iar matasea din care este confectionat va va surprinde prin delicatete.

Colectia de tapet Allure a fost creata pentru a seduce la prima vedere fiind capabil sa creeze si sa mentina impresia unui spatiu interior elegant si luminos. Culorile alterneaza intre damasc, bucle, dungi, cu efect matasos metalic, care se perinda in umbre de crem, bej, chihlimbar, antracit, olive inchis, stacojiu, alb stralucitor, mov, bronz si perla. Unele modele au fire textile argintii si aurii care dau minunate reflectii capabile sa aduca lumina chiar si in cele mai intunecate spatii.

Asadar doamnelor nu uitati sa vizitati showroom-ul Silver Décor de pe blvd Ion Mihalache nr.123, sect 1, Bucuresti, de asemenea va puteti convinge de noul tapet vizitand site-ul firmei Silver Decor

Niciun comentariu: