Tapetul textil


Creat in anii `80, netesutul a determinat o adevarata revolutie pe piata tapeturilor. Inainte sa fie folosit pentru acoperirea peretilor, acest suport textil (pe baza de fibre din poliester si celuloza) a fost folosit pentru fabricarea filtrelor de cafea si a mastilor de protectie pentru medici.
La finalul anilor `90, fabricantii de tapeturi, cuceriti de proprietatile remarcabile ale netesutului, dar si de avantajele tehnologice, au rezervat acest material pentru fabricarea modelelor top de gama.
Din punct de vedere estetic, netesutul poate lua orice aparenta, culoare sau efect dorit: motive, desene, relief. Tehnologia sa permite chiar imprimarea si reproducerea imaginilor, ilustratiilor si fotografiilor personale sau alese dintr-un catalog. Iata de ce tapetul netesut raspunde perfect la nevoia actuala a consumatorilor de personalizare a decorului propriei case!
Textura netesutului prezinta numeroase avantaje fata de tapetul clasic. Nu mai este nevoie sa pregatesti peretii: stabilitatea, gramajul si opacitatea sa il transforma in camuflajul ideal pentru fisuri si imperfectiuni.

Un comentariu:

Mihai Bogdan spunea...

http://drawing-arena.blogspot.com/
daca doriti colaborare contactati-ma
pot face tapet personalizat cu foita din aur sau argint dupa o scena anume sau o poza anume