Tapet scoarta de copac Bark Cloth




Acest tapet din scoarta de copac a fost lansat in cadrul expozitiei Heimtextil pentru interiorul dumneavoastra. Trebuie sa fii indraznet pentru a alege acest tapet dar efectul este pe masura. Arte a depasit cu adevarat in sine cu cea mai noua colectie de tapet - Bark Cloth. Ce puteti vedea aici, sfideaza imaginatia si totusi conceptul nu este nou, este vechi de secole. Va rugam să tineti cont de faptul că aceast produs este 100% natural respectand principiile "comertului echitabil".
Coaja poate fi cel mai bine descrisa ca un tip de textile fibroase care se face din stratul interior de scoarţă de copac Mutuba (natalensis Ficus). Scoarta de copac este desprinsa si un strat subtire din interior de scoarta este eliminat.
Apoi coaja este colorata si se usuca la soare. Trunchi de copac este infasurat dupa cu un strat protector de frunze de banane. De indata ce acestea sunt uscate, stratul de scoarta de copac creste din nou. Copacul in sine nu este prin urmare, niciodata, in nici un pericol.

Aceasta tehnica a fost folosit prima data în Africa. Mai târziu, de asemenea, în Asia, Indonezia şi America de Sud. Tapa - cuvantul este Tahitian si este utilizat in general pentru materiale care sunt facute din scoarta. S-ar putea fi defecte si gauri in ea - naturale imperfectiuni în copac - bucati de scoarta si prin urmare, au fost lipite împreună. Rezultatul final este un mozaic de
piese de scoarta, care sunt toate cusute de mana! Asta face ca fiecare panou sa fie unic.

Niciun comentariu: