Tapet Zeppelin 2011



Prezentam azi cea mai noua colectie de tapet de la Arte International - Zeppelin

Moda este ciclica, ce este fierbinte astazi va fi in termen de un an si poate ca va reveni în moda din nou in douazeci de ani. Nu neaparat in acelasi mod, sau cu modele identice si printuri, dar in alte combinatii de culori.
Cea mai recenta colectie de tapet de la Arte numita Zeppelin este un bun exemplu in acest sens. O miscare populara care a avut o mare influenta asupra artei intre 1920 si 1939. La acea vreme, experimentarea cu materiale noi cum ar fi otel cromat a fost
extrem de populara. Totul a fost influentat exotic din est sau din Africa s-au
primit cu bratele deschise. Art Deco a fost o reactie la inovatii în tehnologie, precum si societate. Una dintre inovatii din acea perioada au fost dirijabile enorme.
In sale de colectare Arte Zeppelin se concentreaza pe tehnologie, dar rezultatul este aproape de arta. Un proces de productie a fost creat special pentru acest
colectare.
Zeppelin este compusa din doua straturi. Stratul de jos are forme de baza si este compus din nuante netede, cu un efect metalic. Un al doilea strat se aplica pe partea de sus intr-o alta culoare mai mult sau mai putin contrastanta.
Zeppelin este ca pielea la atingere si este foarte puternic. Puteti alege din trei motive diferite si opt grupuri diferite de culori, inclusiv nuante de gri, nisip, bej la maro, toate combinate cu o culoare metalica : aur, cupru, bronz, argint.

Niciun comentariu: