Amenajare Hotel Sinaia Bastion Peles



Hotel amenajat cu tapet si decoratiuni interioare precum scafe,plinte cornise.Tapetul folosit a fost din colectia Rubio de la Omexco.
Complexul turistic este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel si isi deschide portile regale pentru ca tu sa petreci un sejur de vis intr-o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate accesoriile vietii mondene. Constructie recent renovata, intr-un stil de inspiratie clasica, cu o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate acesoriile vietii moderne.


Complexul Bastion si-a deschis portile sambata, 17 sept 2005, intr-o atmosfera de bal aristocrat cu parfum de inceput de secol XX. Ceremonia de inaugurare a fost onorata de prezenta a numeroase oficialitati locale, personalitati ale lumii politice, ale vietii mondene si sportive, oameni de afaceri si ziaristi.
Cazare:
Hotelul dispune de 12 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie. Camerele sunt prevazute cu minibar, televiziune prin cablu, internet, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, control efractie, economizoare care controleaza televizorul, electricitatea si caldura. Baile moderne sunt dotate cu tot confortul pe care ti-l doresti, iar curatenia este punctul nostru forte. Pentru cei mici exista paturi suplimentare.
Restaurantul Bonaparte este amplasat intr-un salon elegant cu mese situate in separeuri intime. Peretii tapetati amintesc de saloanele frantuzesti aristocrate. De altfel, specificul Gourme Mediteranean ne dezvaluie secretul bucatariei rafinate de pe tarmurile scaldate de soarele Marii Mediterane.
Intr-un confort absolut, de inspiratie clasica, alaturi de armonia naturii care ne invaluie, va oferim un mediu exclusiv, romantic si plin de caldura, la Curtea Regala. "Le Caporal" este un popas in drumul spre Castelul Peles cu o terasa interioara pe care cromatica deosebita a naturii ce o imbratiseaza o reflecta in atmosfera barului de zi.

Niciun comentariu: