Turabo Royal Ballroom Turabo Society Club




Silver Decor a participat la amenajarea Turabo Royal Ballroom,furnizand profile Orac Decor precum si un numar impresionant de Coloane dar si tapet de lux.
Situat in incinta Turabo Society Club intins pe o suprafata de 10.000 m˛, complex ce grupeaza in acelasi loc: un club, un restaurant, o piscina si o cafenea , centrul de evenimente Turabo Royal Ballroom creeaza premisele unui spatiu deschis, atat la propriu, cat si la figurat, apropierii umane, fie ca este vorba de petrecerea timpului liber, intalnirile de afaceri sau sarbatorirea unor evenimente speciale din viata fiecaruia.
Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Fie ca este vorba de un team building sau o petrecere tematica, Turabo Royal Ballroom iti sta la dispozitie cu toate elementele pentru a fi pe deplin multumit.
De la prezentari de moda pana la lansari de carte: Turabo Royal Ballroom detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente. Iar daca iti doresti o petrecere de neuitat, avem "ingredientele" perfecte pentru a fi satisfacut.
Este un moment unic pe care il vrei inzestrat numai cu superlative. Te ajutam sa-ti indeplinesti dorinta pentru ca unul dintre superlativele cu care te vei mandri va fi chiar Turabo Royal Ballroom
* Aranjamente florale (mese si prezidiu)
* Baloane
* Decoruri personalizate (mese, scaune etc.)
* Cadouri: marturii sau cadouri personalizate pentru participantii la seminarii, conferinte etc.
* Invitatii, meniuri, cartonase personalizate
* Bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi in gheata
* Agenti de paza
* Hostess
* Servicii foto si video furnizate de FotoColi
* Lumini, sonorizare, traducere simultana
* Consiliere de specialitate
Adresa: Lacul Tei, Str. Oltetului nr. 30 e-Mail: office@turabo.ro Nunti: (+4) 0751060120
Evenimente corporate:(+4) 0744313444 si (+4) 0740300009

Niciun comentariu: