Cum dai originalitate locuintei cu ajutorul tapetului



Cu ajutorul tapetului modern se pot realiza mii de combinatii unice prin care iti scoti in evidenta peretii locuintei,restaurantului,biroului,etc
Culorile noi precum si modelele ajuta la diversificarea gamei de tapet.
Materialele noi din care este confectionat tapetul precum metal,pai de orez,bambus,catifea,matase,pluta dau o nota de originalitate spatiuli amenajat
Poate sunt multi cei care au incercat sa dea o definitie proprie cuvantului acasa. Si tot pentru multi, casa reprezinta locul in care te desfasori cat mai liber, care iti reflecta cel mai bine personalitatea. Intr-o alta ordine de idei, casa este ceea ce esti tu. Si daca printre prioritatile tale se numara aceea de a fi original, de a te remarca prin singularitate, este cazul sa evidentiezi acest lucru si prin modul in care iti amenajezi locuinta. Nu trebuie decat sa-ti descoperi stilul personal, sa-ti analizezi propriile prioritati si sa treci la actiune.

Consulta reviste de specialitate, diverse materiale care se gasesc pe nenumarate site-uri pentru a te informa cu privire la tendintele in design, pentru a gasi solutii la dorintele pe care le ai!
Daca te atrage ceea ce este rar, necunoscut sau vrei ca stilul ales sa ii surprinda pe cei care iti viziteaza casa, renunta la obiceiurile majoritatii. Orienteaza-te spre stiluri exotice, mai vechi (cum ar fi cele din anii 60’, 70’) sau care nu apartin societatii in care traiesti. Daca stilul japonez, chinezesc, victorian sau scandinav este cel care te reprezinta, nu ezita in a crea un design interior corespunzator stilului respectiv.

Monteaza pereti de rigips sau tavane false daca doresti sa acoperi partial sau total laturile unei camere. Peretii de rigips ii poti acoperi cu tapet sau fototapet. Tavanele false permit montarea spoturilor electrice, lucru care ofera posibilitatea crearii unei atmosfere speciale cu ajutorul luminilor.

Foloseste materiale naturale pentru decorarile interioare! Sunt considerate de designeri mai placute si mai confortabile. Piatra este frumoasa si expresiva; lemnul este cald si elegant.
Orienteaza-te spre un mobilier exotic sau minimalist daca vrei sa renunti la batatoritul stil clasic! Poti achizitiona o mobila functionala, confortabila si estetica din materiale mai putin utilizate in amenajarile interioare.

Fa apel la Arta Fractala! Se stie ca tablourile au impact vizual deosebit de puternic si lasa impresie…

Niciun comentariu: