Avantaje tapet clasic sau modern


Dimensiunile incaperilor pot fi trucate cu ajutorul tapetului; un model cu dungi verticale ridica tavanul, face camera sa para mai inalta, si ii da alta respiratie. Si ca sa fie totul si mai sus, recomandam cu caldura un tavan intr-o nuanta cat mai deschisa la culoare.

In conditiile in care ai probleme ca tavanul e prea inalt – de exemplu, poate sa para prea racoroasa (!) – poti da tavanul mai jos folosind un tapet in tonuri inchise, sau cu un model “incarcat”. O bordura lata in partea de sus a peretelui are acelasi efect.
Poti mari o camera daca foloseçti acelasi model pentru tapet, tapiserii sau asternuturi si perdele. Doar covorul poate avea un ton mai grav, se recomanda chiar, altfel, incaperea capata un look imponderabil.

In afara designului, care poate avea diverse epoci si curente la origine, tapetul poate imita texturi diverse, de exemplu piatra sau mozaicul. Tapetele de vinil sau de hartie sunt in majoritate imitatii de tesaturi sau impletituri; se prezinta intr-o gama foarte mare de culori combintii de modele - cele mai rafinate fiind cele de inspiratie orientala.
sursa www.1001case.ro

Un comentariu:

lastop spunea...

mi se pare mai frumos cel modern. acum depinde si in stil iti decorezi casa.