Amenajari Interioare Pardoseala din piele


Moale, fină, brută sau prelucrată, pielea conferă eleganta habitatului domestic, dând clasă fotoliilor, canapelelor dar şi mobilierului cum ar fi scaune, paturi, oglinzi.

Ca o noutate in domeniul amenajarilor interioare de lux va prezentam pardoseala din piele.
Cautând tipuri de pardoseli, am descoperit un producător italian de plăci pentru pardoseală - din piele. Da aţi citit bine, pielea este folosita şi pentru pardoseli. Un lucru incredibil şi totusi adevărat. Producatorul ialian (NEXTEP LEATHER) s-a gândit la cei care se află într-o continuă căutare de idei noi şi unice pentru a reda locuinţelor lor o ambianţă şi un design special, şi a pus pe piaţă un produs extrem de nonconformist – plăci de parsoseală din piele.


Plăcile sunt rezultatul alipirii unei bucăti de piele pe o bază de gresie ceramică. Produsul este propus în diverse mărimi şi formate, într-o gamă variată de culori. Pentru a mări posibilităţile de folosire sunt prevăzute plăci de toate formele şi cu ştanţări diferite care se pretează bine pentru placarea inclusiv a pereţilor. Niciodată pielea nu a fost atât de rezistentă, iar piatra atât de moale. Plăcile Nextep au ca cerintă două filosofii: gresia care este capabilă să confere forţă şi stabilitate şi pielea care are ca rezultat o pardoseală unică, emoţionantă, unde fiecare exemplar este irepetabil, dar unde toate plăcile vorbesc aceeasi limbă, aceea a eleganţei, a naturii, a exclusivismului si a căldurii.


Interioarele unde este folosit acest produs revoluţionar, prind viaţă într-un mod magic, respirând şi absorbind sunete, oprind timpul din loc. Plăcile sunt foarte rezistente, compacte, uşor de curăţat, ignifuge – alegerea perfectă pentru cei ce vor materiale speciale sub picioare.
sursa http://www.4interior.ro

Niciun comentariu: