Cornisa C321 pentru galerii perdele draperiiCornisa C321 se foloseste in general pentru a masca profilu de galerie,exista si in stare flexibila.Se poate cumpara si online de la http://www.tapetshop.ro

Cornisele inseamna creativitate, stil si detalii de interior. Cel mai adesea sunt folosite in orase cu arhitectura clasica sau in case de provincie, in combinatie cu scafe si plinte. Stiluri clasice, ca Ludovic XV, stilul victorian sau modele renascentiste italiene sunt renumite pentru decoratiunile superbe care creeaza o atmosfera unica. ORAC a adaugat o mare gama de designuri moderne, insa pastrand calitatea si aspectul original.
Cu peste 100 de modele, ORAC Decor ofera cea mai varianta gama de profile, iar finisajele corniselor le dau designerilor de interior posibilitatea unor combinatii rafinate.ORAC Axxent a creat o adevarata revolutie in domeniul corniselor. Duropolymer-ul, un material inovator dezvoltat de ORAC, ofera cel mai bun raport calitate - pret. Cele peste 30 de profile aduc stil si atmosfera oricarui interior la care sunt folosite.

Niciun comentariu: