Sfaturi pentru amenajare cu tapet


Silver Decor va ofera cateva sfaturi pentru o amenajare cu tapet a locuintei,biroului,restaurantului dvs.
Va recomandam sa consultati inainte un specialist,arhitect,designer care sa va propuna cateva modele pentru ambientul dvs

# Inainte de a cumpara intreaga rola de tapet, e bine sa investesti intr-o mostra mai mare. Prinde-o de peretele camerei tale si studiaz-o atat in lumina naturala, cat si artificiala. Iti vei face astfel o idee despre cum va arata incaperea.
# Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a aseza tapetul este sa degresezi suprafata peretelui si sa inlaturi straturile anterioare. Acest lucru iti va asigura o suprafata pe care adezivul pentru tapet se va distribui uniform.
# In general, fasiile de tapet se asaza pe perete incepand cu coltul camerei, urmarind continuitatea intre elementele modelului. Imprimeurile florale sunt mai usor de potrivit decat cele geometrice.
# Daca doresti un tapet cu un model mai mare, este bine sa centrezi fasia de tapet in dreptul elementului cel mai important din camera (de exemplu, semineul) si sa pornesti din aceasta zona asezarea tapetului.
# Pentru o buna fixare a fasiilor de tapet, este bine sa masori si sa desenezi pe perete linii directoare, care te vor ajuta sa nu ai deviatii de unghi fata de verticala. Operatiunea de lipire a tapetului se face de catre cel putin doua persoane.
# Golurile pentru prize si intrerupatoare se decupeaza dupa lipirea si uscarea tapetului. Este indicat sa montezi intrerupatorul ulterior, pentru o suprapunere perfecta a acestei piese peste decupajul creat

Niciun comentariu: