Decoratiuni Interioare Inainte si Dupa amenajarePrin cele 2 poze va oferim ocazia sa vedeti practic cum arata camera inainte sa fie amenajata cu profile,rozete Orac Decor si cum arata dupa
Se pot obtine efecte calde prin combinarea unor culori diferite sau tapeturi pe aceeasi suprafata, separate printr-o scafa. Colectia ORAC Decor ofera treizeci de modele diferite, de la cele mai simple pana la unele mai elaborate, toate fabricate din poliuretan de mare densitate.
Scafele din colectia ORAC Axxent sunt realizate din duropolimer, un material foarte dur si rezistent la apa. Toate aceste produse se instaleaza foarte repede si pot si vopsite cu usurinta.
Rozetele si medalioanele pentru plafon sunt gandite pentru a avea rol decorativ, dar si practic. O rozeta poate pune in valoare o lustra, ascunzand, in acelasi timp, o gaura in tavan.
Spre deosebire de greoaiele medalioane de plastic, fragile si dificil de montat, rozetele de la ORAC Decor sunt realizate din poliuretan, sunt usoare si simplu de fixat chiar si de catre o singura persoana.
Cu peste 40 de modele, colectia ORAC Decor ofera o gama larga de alegere.

Niciun comentariu: